Kategóriák

Keresés

Garancia,jótállás

Garanciát csak a nálunk vásárolt  termékekre biztosítunk,ami szervízalkatrészek esetében 6 hónap,tartós fogyasztási cikk esetén pedig 1év.A gartanciát minden esetben a vásárást igazoló számlával vagy annak másolatával lehet érvényesíteni.Szervízalkatrészek esetében előfordulhat,hogy a kiküldött alkatrész gyártói hibás (A GsmTrade 2012 Kft. folyamatosan törekszik a minőségi alkatrészek beszerzése felé és lehetőség szerint az alkatrészeket tesztelve értékesíti),ezekre a vásárlástól számított 5 munkanapon belül cseregaranciát biztosítunk.

 

A garancia érvényesítése :

 

A hibás terméket vagy ha az elállás jogával kíván élni a terméket (elállás jogáról lsd: lent),a vásárlást igazoló számla fénymásolatával kérjük a GsmTrade 2012 Kft. székhelyére eljuttatni (lsd lent) .A hibás terméket  a termék beérkezésétől számított 2 munkanapon belül kicseréljük és postázzuk,amennyiben van raktárkészleten.Raktárhiány esetén a termék vételárát a GsmTrade 2012 Kft. 3 munkanapon belül visszatéríti a vásárlónak.

 

A garanciális igény nem teljesíthető, ha a következő feltételek valamelyike fenn áll

1.      A visszakapott termék nem a GsmTrade 2012 Kft.. által forgalmazott termék.

2.      Lejárt a termék jótállási ideje.

3.      Ha a hiba bizonyíthatóan a termék nem rendeltetésszerű használatából származik, vagy szakszerűtlenül lett beszerelve.

 

Sérült vagy hiányos termék esetében minden esetben értékcsökkentjük az árat !

 

Áfa tartalom
A honlapon feltüntetett árak 27% ÁFA-t tartalmaznak.

 

Elállás joga

Az elállás jogát a 17/1999. Kormányrendelet részletesen szabályozza: "... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstol nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. (4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. ..."

 

Elállás esetén a nem rendeltetészerűen használtból kifolyólag  bekövetkezett értékcsökkenés minden esetben a vevőt terhelik !

 

Bővebben :  fogyasztóvédelemről 1997.évi CLV. Törvény 

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99700155.TV

 

Bővebben : kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről :

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor


Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0Ft
Összesen 0Ft

Kosár Fizetés

User Online

User Online: 11
Today Accessed: 1330
Total Accessed: 225572
Your IP: 44.200.140.218

Keresés